Business Circles4.0

Business Circles4.0

overons

WHY? De tijd van afwachten is voorbij. Start vandaag met het stellen van je vraag. De wereld verandert en dat gebeurt snel. Bereid je voor op nieuwe ontwikkelingen en verbind je met anderen. Samen weet je meer. 

Business Circles4.0 is meer dan een netwerk. Het gaat over het delen van kennis en ervaring onder leiding van een ervaren facilitator. Zo doe jij je voordeel met de kennis en kunde die binnen jouw Business Circle aanwezig is. Natuurlijk help jij op jouw beurt de andere deelnemers met hun vraagstuk op zakelijk-persoonlijk vlak.

De facilitator kiest hierbij een actieve en passende werkvorm. Jij spart met andere deelnemers over bijvoorbeeld vragen rond het laten zien van jouw meerwaarde als ondernemer, over manieren om klanten te vinden en te binden en over hoe om te gaan met samenwerkingen. Juist door de diversiteit van de deelnemers ontstaan onverwachte verbindingen en verrassende denk- en doe richtingen.

Wat ondernemers en ondernemende medewerkers bezighoudt.

  • Hoe bereik ik de klanten die ik wil bereiken? (marketing/sales)
  • Hoe bepaal ik mijn prioriteiten? (focus/timemanagement)
  • Hoe ga ik om met samenwerkingen? (business development)
  • Hoe bepaal ik mijn meerwaarde en presenteer ik deze? (persoonlijke ontwikkeling)
  • Hoe zorg ik voor een goede work-life balans?

Elke deelnemer gaat naar huis met een haalbare vervolgstap. Aan het einde van elke Business Circle4.0 zorgt de facilitator ervoor dat elke deelnemer iets te doen staat. Geïnspireerd door vragen en opmerkingen van de andere deelnemers formuleer je jouw concrete, volgende stap, een antwoord of de aanvullende vraag waarmee jij aan de slag gaat.

Je kunt je voortgang delen met jouw Business Circle App-groep. Dat stimuleert en motiveert. Zo kom je als ondernemer of als ondernemende medewerker steeds een stap verder in jouw proces. En je netwerk denkt met je mee!

Kennis delen mag wat kosten.

  • 8 bijeenkomsten van 2 uur
  • 8 keer een aanpak voor jouw vraagstuk
  • 8 keer positieve energie

De Business Circle4.0 kost 250* euro per jaar.

Business Circle4.0+ leden betalen 500 euro per jaar en krijgen daarvoor ook nog twee individuele coachgesprekken van 1 uur.

Kennismaken met de Business Circle4.0 in Amersfoort Noord kan op donderdag 8 december van 17.00 tot 19.00 uur bij Peer! Maanlander 14a.  Je betaalt hiervoor 10 euro. Deze wordt met je lidmaatschap verrekend. Deelname is uiteraard vrijblijvend. 

aanmelden_groen